lördag 30 maj 2009

Ekobytet - Paketet jag fick


Så har också jag fått mitt ekobytespaket. Eller iallafall delar av det. Två fina tyger och en anteckningsbok. Knoddochfjant skickade med ett brev där hon skrev att hon inte hunnit och att det skulle komma senare. =)

onsdag 27 maj 2009

Ekobytet - Paketet till Mirrezz

Mitt ekobytetpaket till Mirrezz


Jag sydde ett par jeans som visade sig vara för små. Lite synd. Skyller på att jag mest har sytt kläder till mindre barn innan. =)
Jag ritade ditt sömmar och fickor och sånt som en kul detalj.
Läppbalsam som är både ekologiskt och närproducerat. Och några vita knappar. Sånt som alltid kan behövas =)


Några gamla coola mönster


Ekologiskt godis som jag visserligen antar inte är närproducerat. Men ändå =)
Britta och Silver skickade jag med till Mirrezz dotter som jag läst gillar hästar. Britta och Silver-böckerna är enligt mig de bästa hästböckerna. Och jag har läst många eftersom jag gillade både hästar och böcker när jag var yngre. Detta är egentligen inte första boken i serien utan andra. Men de lär finnas på biblioteket om hon gillar denna =)

Ett trevligt tyg. Köpt på secondhand.

måndag 18 maj 2009

By the way...

...så har jag beslutat mig för att ändra klädnamnet till Lee-nah. Jag har en egen domän numera, www.lee-nah.se, och bloggen hittar du på www.by.lee-nah.se (eller den ligger kvar på gamla adressen också men)

Lee-nah är det bästa sättet att stava mitt namn om det ska uttalas på engelska. Kanske borde skriva det [lee-nah]... Men men =)

fredag 15 maj 2009

Symaskin

Det var visst ett tag sen jag skrev. Lägger in en bild på min fina myskanin, eh jag menar symaskin =)



Det är en Husqvarna Automatic. Den är från 50talet och designades av Sixten Sason som också designat en av de snyggaste bilarna =)

Och funkar gör den. Utmärkt. Och är snygg! Och kostade mig inte mycket. Glödlampan jag var tvungen att köpa till kostade mer. Likaså spolarna jag hittade på erikshjälpen... =) För det ÄR lite jobbigt att bara ha en undertrådsspole =)

fredag 1 maj 2009

Banner

Tänkte det var dags att skaffa en banner. Eller det har jag ju planerat länge. Men nu finns den. Älskar gamla knappar =)